onsdag 18 februari 2009

SL igen


Fan SL är som vanligt helt jävla otroliga.
Som vanligt efter skolan när alla ska hem samtidigt skickar de få bussar eller hur? Men man har typ vant sig vid att SL jävlas.

Men sen tunnelbanan idag, då hade de stängt en hel vagn på grund av skadegörelse.
"Och?!" tänker ni, "det är klart man ska göra" NEJ!
Någon hade sprayat lite i den vagnen, sprayat lite. Alltså inte eldat upp några säten, krossat rutor eller släppt utan någon farlig gas utan bara målat lite på väggarna.
Det såg ut ungefär som sån här konstfack konst. Dvs. massa random svarta linjer på väggarna huller om buller. Vilket tydligen är konst....

Som att man inte kan sitta i en vagn med färg på väggarna?
- Det är faktiskt inte hälsosamt, vi måste tänka på trivseln här.
När har SL någonsin tänkt på att man ska trivas på tunnelbanan. Jag menar: sura busschaufförer, illaluktande tanter, för få bussar, trånga bussar, långa väntetider etcetc.

Visst det kanske luktar lite färg, men man står ut. Det är inte så att man stänger ett museum för att det finns färg på väggarna, det är lixom hela idén med ett museum.
- Vadå nu är det ju tunnelbanan du pratar om nu inte ett museum.
Jo jag vet, men SL har reklam på väggarna om att man kan kolla på konst när man åker deras tunnelbanor. Nya moderna SL, ny modern konst. Jag föstår inte problemet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte hålla en frågestund?

Nikko sa...

Fråga på du...

Anonym sa...

haha du skriver så jäkla kul! ;P

Anonym sa...

jävla fittor som tror att kloter på tunnelbanan är konst.. konst ska vara något man vill kolla på.. inte något jävla klotter, det tar bara upp pengar från staten som redan är tillräckligt dumma för att ha lagt en jävla massa pengar på fel saker, gör det inte svårare för dem..

och om "konstnärerna" tror att de är nytänkande med att klotra så är de ju helt jävla fucking efterblivna! klotter har funnits väääldigt länge, och är inte direkt något nytt.