måndag 16 februari 2009

Melodifestivalen

Så var det dags för melodifestivalen igen. Fy fan vad underbart. En hel kväll med uppblåsta översminkade miffon som ställs på en scen för att kraxa någon annans musik framför hela Svenska folket. Så var det förut, då var det godtagbart. Det är fortfarande äckliga miffon som står på scenen, där har jag inte ändrat mig. Men nu är det inte längre en helkväll, utan det är typ ett helt jävla år i stället. Man pallar fan inte.

Asså okej om de skrev egna låtar, tog på sig kläder som typ… VAR riktiga kläder? Och kanske gjorde bra musik eller i alla fall framförde det bra. Då skulle man kanske orka en hel kväll. Men fortfarande inte ett ÅR.

Och så är ju Amy Diamond med, fan Carola börjar äntligen bli gammal = dör ganska snart. Och så kommer en ny jävla Carola och ska ta över och plåga oss ett helt liv till. Jaja.


Det som är tur med hela grejen med Melodifestivalen är att folk har slutat ta det seriöst. Det är nog det enda riktigt bra Björn Gustavsson har gjort. Asså när han läste upp poängen och var helt oseriös, så borde alla vara.

Fan, gör hela grejen med melodifestivalen lite mer intressant. Robinsson var ju så jävla stort förut, Fan kör på med Expedition Robinsonfestival. Vi sätter Charlotte Perelli, Carola, Amy Diamond, Barbados Magnus och lite annat skönt melodifestivalfolk på en öde ö. De får bara ha med sig sina melodifestivalkläder och så kör man en 1år lång melodifestival där de samtidigt ska försöka överleva utan mat eller andra nödvändiga prylar..

Den som överlever längst på ön vinner och får en gratisplats i nya IdolGladiatorerna.

Fan vad kul TV det skulle bli.

Här kommer en bra låt som handlar om Melodifestivalen:





/Nikko

2 kommentarer:

C920219 sa...

Du kommer få plågas livet ut med olika personer som kommer vara som Carola XD

Nikko sa...

Jo jag anar det.