lördag 14 februari 2009

Poliser

Metro imorse var fan nice. Jag Hittade 3 artiklar om poliser. Den första handlade om en 15åring som hade sagt nöff till en polis och skulle få böter nu. Den andra var en snubbe som fick böter för att han körde för långsamt och den tredje var att det krävs mycket av poliser numera. Asså fattar ni? Det krävs mycket av poliser… som vadå? Fångar folk som säger nöff?

Fast egentligen… det måste ju krävas ÅR och ÅR av slit med psyket för att bli arg för en sådan grej. Tänk dig själv. Någon kommer fram och säger nöff, vad gör du? Ingenting eller hur. Men poliserna blev ledsna och fångade killen. Shit asså polisskolan är riktigt jävla hård. Nu gäller inte muskelbygge och prickskytte utan nu satsar de på att bryta ner snutarnas psyke så att de kan ta folk för minsta sak i stället.

Snubben som åkte för långsamt då… vad gjorde snuten där?

Möjligtvis:

Polisen: ”Fan vi har bara en timmes lunch… köjävel, Kolla! fan vad han åker långsamt… nej nu JÄVLAR!! blåljusen på Svensson!”

Helt ärligt, jag fattar fan inte. Läs den här listan över möjliga dömda brott…

Mord

Misshandel

Våldtäkt

Stöld

Rån

Nöff

Drive by

Förskingring

Olaga hot

Kidnappning

Terrorattack

Köra för långsamt

Asså, krävas mycket av poliser? En jävla massa kommer undan med många av brotten här ovan. Typ: Rånar du någon så, ah, det är väl ganska lugnt. Dödar du någon, ja göm liket ordentligt så är det väl chill. Men fan om du säger nöff asså då jagar de dig för resten av livet.

Måste säga att det vore jävligt ballt med nöff i brottsregistret ändå. Ahja, tjing!

/Nikko

3 kommentarer:

Anonym sa...

läste också den tidningen.
Men haha, tänk vad roligt, man får prick i registret och så frågar någom; -men vad gjorde du för att få den där då?
-Jag sa nöff till en polis.

Anonym sa...

haha, jo poliser har verkligen för lite att göra nu för tiden.. polisen i simpsons måste vara ett bra föredömme för sveriges blåklädda poliser.

Anonym sa...

Jag tycker inte man ska klaga. Vafan, det är klart att de ska få ge böter till någon som säger "Nöff" till polisen. Liksom polisen är bland det viktiagste vi har här i Sverige,och vi ska se upp till dem.
Liksom känner en kille som hamnade i en rättegång med böter för att han sa bögjävel till en kille i ahsn klass över msn. Polisen är inte mer människor än vad vi är, men vi borde visa dem mer respekt. Den som t.ex. åker fast för fortkörning och för böter säger nog ett antal svordommar till polisen men de sköter bara sitt jobb precis som en taxi förare eller en lärare. Sluta klaga. Poliser är coola. Även om de kan bete sig jävligt dumt åt!