fredag 27 februari 2009

Det kungliga bröllopet

”VICORIA OCH DANIEL FLYTTAR TILL VILLA” sidorna 2,3,4,5,6,7,8,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25

Vafan är detta? 25 sidor om ett jävla hus? Sen har det här varit i tidningen varje dag hela veckan och kommer säkert hålla på så här någon vecka till. Hela grejen med den här förlovningen är helt störd.

Lite perspektiv på det hela:

11 september katastrofen: 10 sidor.

Zlatans klackmål: 20 sidor,

Victoria och Daniels nya hus: 25 sidor.

Är det någon som fattar hur jävla sjukt det här är?

Sen ska de lägga 10 miljoner kronor på deras bröllop. Det är inte de själva som betalar heller utan det är staten som ska lägga 10 miljoner kronor på att gymsnubben ska sätta en jävla ring på Victorias finger. 10 miljoner kronor som VI betalar. Inte jag då, jag betalar inte skatt. Men det Svenska folket betalar 10 miljoner kronor för 2 personer. Fatta om man la de pengarna på SL istället, då skulle de kanske kunna komma i tid. Eller om man la dem på dagis, då skulle kanske färre människor växa upp och bli dumma i huvudet?

10 miljoner är ganska mycket pengar för ett bröllop. Kan inte de ha ett vanligt bröllop som vanliga människor? Daniel är ju en ”helt vanlig kille” som råkade träffa en prinsessa. Då kan de väl fan ha ett vanligt bröllop.

Sen hela grejen med Daniel… Han kan ju inte ha tyckt om henne på riktigt från början. Jag menar hon är fan inte snygg hon är ful. Det kan man se. Så helt ärligt så måste han ha raggat på henne bara för att hon var prinsessa. Sen kanske han började tycka om henne på riktigt efter ett tag, jag menar hon har ju ganska mycket pengar.

”vadå säger du att han gör det för pengar och kändisskap? Det är ju faktiskt kungafamiljen du pratar om”

Helt ärligt. Fuck kungafamiljen. Vafan ska vi med dem till? De kostar bara en jävla massa pengar. Gör lägenheter i slottet så man kan bo där. Bostadsbrist! Jamen kungafamiljen har 800 jävla rum i sitt ENA slott. Fan bort med dom.

”Men han representerar Sverige”

Vadå representerar Sverige? Om han representerar sverige så framstår vi som ett gäng idioter som varken kan stava eller prata särskilt bra.

Så åter igen, Fuck kungafamiljen.

2 kommentarer:

C920219 sa...

Klockrent skrivet Nikko. Men glöm inte att de är en het diskution om att Daniel och Victoria kanske ska flytta till Slottet i gamla stan eftersom deras "lill" rosa ville var fullt med radon.

Anonym sa...

Du betlar visst skatt på allt du köper