lördag 31 januari 2009

Kriminella


Visst är det häftigt med kriminella! De är ju så JÄVLA häftiga och heta eller hur? NEJ. Det tycker jag inte men en jävla massa brudar tycker att kriminella är det häftigaste som finns och går igång direkt på folk som sitter i fängelse.
Såg i tidningen att en snubbe som sköt ihjäl en hel familj blev frisläppt idag. Han skulledra med sin fru. Asså alla riktigt kriminella har ju fru och barn, ALLA. Det är ju för att brudar tycker att de är häftiga asså fatta konversation mellan de brudarna.

- Jaså vad har din man gjort då?

- Ah, han stal en korg med senap, sen sprutae han det på alla i personalen och snodde en bil, din då?

- Ah, nä han knäppte nån familj ute i skogen. Sen styckade han upp de och la i vardagsrummet hos grannen, Förresten, Katarina. *räcker fram hand*

Eller mellan en sån brud och en vanlig:

-Jaha vad pysslar din man med?

-Han jobbar på finansavdelningen på ett jättestort fiskpinneföretag nere i Malmö. Din då?

- Äh, han sitter inne för styckmord, så vi har lite problem med pengar just nu.

Seriöst, det kan inte vara så kul med brottslingar, visst man slipper familjebråk och bruden slipper vara orolig för att han är med en annan kvinna nånstans. Skilja sig är ju onödigt eftersom att de inte bor ihop ändå. Kanske är rätt bra ändå?

3 kommentarer:

C920219 sa...

Man blir ju inte kriminell hur som helst.
Antingen är det väl någonting som gått snett i deras barndom.
Men jag förstår inte hur kvinnor kan tycka att såna män är attraktiva. okej vistt det finns ju dem som ser sjutk bra ut och såna saker och om de nu vill ha sex med dem så fine. Men att skaffa barn med dem är ju lite väl överdrivet.
Liksom man borde ju itne vara stolt över att ha en pappa eller någonting som sitter i fängelset.

Anonym sa...

alla har väl vaknat upp och tänkt "fan vilken idiot jag hooka med igår" en del vaknar väl inte upp antar jag. och kriminella är ju inte robotar. de är mer än bara kriminella. så en sak att ligga med dom och en sak ha familj. frugan känner väl individen och vill väl mer eller mindre inte veta av brottslingarnas kollektiv smockat med, fördomar eller ej men, idioter!

Laura sa...

Många kvinnor ser en person som måste tas hand om i kriminella killar, många kvinnor med för mycket hormoner älskar att ta hand om stackars trasiga människor och därför mina damer och herrar tycker många kvinnor om kriminella killar