fredag 23 januari 2009

Riva tanto?

Fick ett sms om att regeringen vill riva tanto... hur ska de göra det tänkte jag då. Det finns ju inget där så inte så mycket att riva men de har tydligen tänkt bygga hyreshus över hela skiten.
Asså jag fattar inte.. varför ska de bygga hus just där, bygg hus på gärdet där är det ändå inget folk. På sommaren täcks hela tanto av ungdomar hela dagarna och nätterna och nu ska de sätta hus där? De är fan helt jävla dumma i huvudet.

Tanto är söders lungor, vill de att ungdomarna ska hänga på horsgatans trottoarer så visst men fan? lägga av nu! Tycker regeringen ska sluta jävlas.

Hur som helst så har jag en idé. Om man nu är tvungen att bygga hus kan man väl göra det ovanpå de gamla husen? Husen i stan är fan aldeles för låga lite höghus skulle inte skada en enda jävel men nej de ska ställa skiten i tanto. Lägg av för fan.

6 kommentarer:

C920219 sa...

Kan hålla med dig. Det finns knappt några parker och knappt en liten skogsdunke i hela stan. Någonting måste väl ungdommarna i tan få behålla. Men jag håller med, gärdet borde de bygga på. Där är det ju i alla fall bara oändlighet med gräs och lera.

Anonym sa...

gärdet är K-märkt :P

Anonym sa...

dumt att K-märka något så fult och onödigt

Nikko sa...

Ta bort den K märkningen då hur svårt kan det vara? K märk tanto i stället?

Anonym sa...

Kul att så många engagerar sig i en meningslös diskussion... det är ingen som tänkt "riva Tanto". Den som skickade SMS:et har antingen fått saker och ting om bakfoten eller (mer troligt) inte orkat skriva ut hela meningen... Tanto gården.
Det är den som är rivningshotad, vilket är skittrist. Ja, rent jävligt.
Så nu kan ni fortsätta diskutera...

MPH - Bilbloggen sa...

Vad är det för seriös människa som håller sig annonym? om du nu ska vara så seriös med dina kommentarer kan du väll ändå våga bekänna ditt namn?