måndag 15 september 2008

Pälsar (från min gamla blogg)

Jag såg just på nyheterna. Okej, det har inte hänt ett piss kändes det som. Först, illegal björnjakt. Sen, Firmor som slåss. Sedan hackers från Kina. Men kom igen nu. Då, efter alla ointressanta nyheter kommer en som man faktiskt bryr sig om, killen som dog. Efter allt?!

Jaja, det var inte det jag skulle skriva om. I alla fall, på nyheterna så visade de något land. Vettefan vad det var för nåt. Men i alla fall. Staten hade samlat in pälsar och skinn från utrotade och utrotningshotade sjur. Vad bra tänker jag då. De ska ta hand om skinnen så de inte hamnar ute på den illegala marknaden. Men nej. Då är det någon smart jävel som har kommit på: "Vi bränner upp dem" Asså vafan. Vem tjänar på det? Då kan ju lika gärna de där rika jävlarna ha kvar sina skinn men nej. De ska brännas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan vad sjukt gjort :S De hade väl kunnat låta djuren leva istället för att döda dem göra pälsar av dem och sen ändå elda upp dem. Det låter ju helt absurt. Varför döda djuren överhuvudtaget om de ändå bara ska göra så? :S