söndag 14 september 2008

Finnen i Finland

Läste på Aftonbladets hemsida om den där korkade finnen som sprang in i en skola med en pitol och sköt ner folk. Okej först.. Hur misslyckad får man vara? han skjuter 160 skott och lyckas bara döda 8 pers.. och ändå har han stått ute i skogen och övat på att skjuta flera gånger. schysst inlärningsförmåga.
Jag vet inte riktigt varför han gjorde det men antagligen var han sur på sina betyg så han knäppte rektorn och alla som kom i vägen. Det roligaste av allt är att någon sitter och skapar en hyllningsgrupp till honom på det nya vuxendagiset Facebook.

De skriver såhär:
"Pekka-Eric gjorde kanske inte rätt som mördade oskyldiga på sin egen skola. Men hans övertygelse och handlingar var en ärlig och - förnuftig - reaktion på det vedervärdiga moderna samhället."

Lixom va?! Förnuftig? inte direkt. Jo men det är ju så förnuftigt att skjuta alla man inte gillar, bra tänkt där. Och jag tror knappast han gjorde det för att vi har ett vedervärdigt modernt samhälle. mer troligt att han fick IG i sexualkunskap och blev sur. Alla som hyllar denna finska pojke förtjänar en stor ek, uppkörd i röven.

Inga kommentarer: