onsdag 2 september 2009

Utveckling i I- länder


Läste i Aftonbladet om män som ammar. Tydligen finns det män som tycker att de har rätt att amma. För även om de inte kan så tycker de fortfarande att de ska ha rätt till det.
Alltså ska man börja operera män så att barn även kan suga på deras tuttar... Hur sjukt är inte det?! Tänk på barnen som istället för att suga på vanliga bröst kommer att uppleva en stor hårig tutte och en mörk mansröst som pratar med dem.

Anna Fogelberg Eriksson, föreståndare på Forum för genusvetenskap och jämställdhet vid Linköpings universitet säger så här till de som skickat in och och sagt att det är onaturligt att operera om sig till typ halv kvinna bara för att kunna amma barn;

" - För 100 år sedan fick inte kvinnor gå på universitetet eftersom man trodde att livmodern skulle tillbakabildas om kvinnan läste för mycket. Nu vet vi att det inte är så. Därför är det viktigt att vara varsam med vad man bestämmer sig för är naturligt."

Hon är ju helt vilsen. Det är verkligen inte samma sak att inte låta folk läsa som att operera om en kille så att han får 'manboobs'. Att läsa är för det första inte naturligt för djur, så att inte läsa måste ju vara så naturligt det kan bli jämfört med att operera om sig så att man får bröst. Till och med naturligt om att läsa anses som naturligt för människor. Hon drog verkligen den mest världelösa paralellen jag någonsin hört.

/THEO

Inga kommentarer: