onsdag 16 september 2009

Sagan om Ringen


En ring är ett smycke som man har för att vara fin ey?
Ja så är det. Han Sauron i Sagan om ringen måste vara en av de dummaste jävla juvelerarna nånsin.
Asså fatta, om han nu skulle sälja den där ringen, den är värd en jävla massa stålar.
Låt säga att du pungar ut 30 mille kanske. Så märker du att du inte kan visa dig med den på dig för att du blir osynlig så fort du gör det. Ja, jag vet, det är magiska krafter i den, vilket också är ganska retarderat. Om snubben (Sauron) nu visste hur man satte in magiska krafter i saker, varför lägger han dom då i en ringjävel? Kunde han inte bara satt dem i sig själv. (Eller i typ Bert Karlsson som inte en jävel vågar ta i, så modig är fan inte ens Frodo.) Lite svårare att få tag på dem när de är utspridda i kroppen än om de sitter på ett jävla finger. Men visst, det ska ju vara lite sport också.

Sen hela grejen med att Frodo ska gå barfota 3 långfilmer i sträck?
Om de nu lyckas tillverka en FET magisk ring, astuffa låtsassoldater och massa annat krimskrams, kunde de inte tillverkat ett par flip-flops till Frodo då? Nej, det hade varit ganska overkligt... man hade fan inte flip-flops på den tiden.

Och så en till grej, jag såg ett youtube klipp med parodi på filmerna.
Och asså, Gandalf har ju nån slags fågel som kommer och skjutsar honom överallt när han inte pallar gå. Kunde inte han bara ha flugit på den hela vägen och släppt i ringen själv istället för att låta en stackars liten barfota jävla trollunge gå hela vägen. Eller bara valt nån med lite längre ben än en hobbit.

/NIKKO

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du börjar bli gammal... Det här var ju fanimej inte ens roligt.

Nikko sa...

Det har aldrig varit ett mål att vara rolig. Jag har aldrig tyckt det själv och om du ogillar det jag skriver så är du varmt välkommen att inte läsa.

Anonym sa...

Fast det brukar ju vara fyndigt eller roligt.

Nikko sa...

Roligt att du tycker det då.
Vad som helst kan hända.