måndag 4 maj 2009

Ishockey VM

Först och främst en applåd för Theo!

Visst är det sjukt jobbigt med hockey VM som just nu går varenda jävla kväll på 6an, som vanligtvis är det kanal jag själv och troligvis alla andra följer en massa bra serier som går på kvällarna..

Man sätter sig vid teven klockan nio, precis i lagom tid för att njuta lite av two and a half men, slår igång teven så är det en sjukt tråkig hockeymatch istället. Värst av allt är att det inte ens är Sverige som spelar!

Visst, okej att man visar Sveriges matcher på någon av de vanliga kanalerna, dessa kanske det finns visst intresse för, men när de visar alla andra matcher också som bara riktiga sportfanatiker finner intressanta tycker jag att de går för långt. Då kan de väl ändå ta och sända dessa matcher på en sportkanal eftersom de som vill se dessa matcher troligtvis redan har en massa sportkanaler. Eller ta och sänd skiten på SVT där det ändå mestadels är sändningsuppehåll eller sjukt långtråkiga pensionärsprogram.

/ES

2 kommentarer:

Anonym, dum och med en kilometer kuk i röven sa...

Exakt, vad har vi SVT kanalerna till egentligen? jo för att sända tråkiga program som ingen vill titta på.

Anonym sa...

men, om du tänker efter. De sänder alla de där matcherna för att det finns säkert folk från de länderna som bor här som vill följa sitt hemland i hockey vm. Dessutom kan det ju vara kul att följa matcherna och se hur de går, och vilka sverige kommer att möta osv. Va fan tänk efter