tisdag 25 augusti 2009

Klas klättermus

Stockholm har satts i SKRÄCK. En Inbrottstjuv klättar på fasader och tar sig in genom fönster på flervåningshus medan du är hemma. Han kallades Spiderman förut men har döpts om till Klas Klättermus för att dämpa hans ego. Där har vi verkligen tidningarna i ett melonskal. De ger en snubbe stort ego genom att skriva om honom som någon slags superinbrottstjuv och sedan för att göra det till en ny nyhet byter de namn på honom och skyller det på att de har råkat ge honom ett stort ego. Jag tycker hela den här historian är underbar, äntligen en snubbe med en lite ny taktik. Jag har varit så jävla trött på snubbar på moppe som snor handväskor i farten eller snubbar med dyrkar som binder barn i lägenheter. Det känns så jävla uttjatat.
Jag menar, den där löjliga sporten parkour där man klättrar på hus och hoppar mellan dem och sånt. ÄNTLIGEN är det nån som använder den med något slags vinstdrivande syfte. Varför BARA hoppa över husen och springa runt som en jävla idiot när man inte ens har gjort nåt? Den här snubben har ju anledning att kuta.

Sen vadå SKRÄCK. Det finns ju inte en jävel som är rädd för den här snubben. Varenda ensam tant sitter ju hemma med Gevalia och väntar på "oväntat besök"

Inga kommentarer: