onsdag 7 oktober 2009

Full Präst

Läste om att det var en präst som var full på en begravning och att familjen ska stämma svenska kyrkan nu på grund av detta.

jag blir fan lite förbannad. här är det en präst som försöker liva upp en begravning som annars bara är en lång deprimerande och gråtfylld cermoni. Och vad händer, jo han får bajs på tummen.
Vadå full? Killen ville inte att folk skulle sitta och böla, jag vet att jag inte vill komma ihåg nån av mina släktingar som någon man sitter och gråter över i en stor grå stenbyggnad. Prästen gjorde ett bra försök.

"Allt gick bra tills prästen vinglar in och svamlar osammanhängande i 30 minuter" Har de här människorna varit i en kyrka förut? Prästen svamlar ALLTID osammanhängande, det är prästens jobb!
Och han läste "någon sorts dikt som ingen förstod" Surprise! Är man inte van vid djupa dikter, nej då förstår man inte riktigt vad den går ut på. Och ibland är det så luddigt att bara själva poeten vet vad den går ut på.
Prästen ska tydligen även ha kramat det 20 åriga barnbarnet på ett ovanligt kärvänligt sätt. Det kanske var en snygg 20 åring, man tar alla chanser man får!

Sluta gnäll på folk som försöker skapa BRA stämning!

1 kommentar:

Anonym sa...

Om du inte visste det så kommer man över saker snabbare när man gråter ;]