söndag 21 november 2010

Södermalmsnytt

Läste Södermalmsnytt och insåg hur mycket helt meningslöst piss det finns med i tidningen. Ahja, inte låta bitter. En del kul rubriker fanns i alla fall:

"Söderelever firar kåldolmens dag" Asså vafan, kåldolmens dag. Skärp er! Sämre anledning att supa får man fan leta efter.

"100 år sedan sista avrättningen på Långholmen" En sak som hade varit jävligt rolig är att förstöra hela firandet genom att sticka dit dagen innan och avrätta någon där. Så måste de vänra 100 år till.

"Dubbförbudet populärt bland söderbor" Som ni vet har de infört förbud mot dubbdäck på massa gator på söder. Min första fråga är, hurfan kan det bli populärt? Hur i helvete har de gjort undersökningen? För det första så märks det inte för vanliga fotgängare om en bil har dubbdäck eller inte, såvida det inte är halt och en bil kommer mot ett övergångsställe man just ska passera. Vem har de frågat?

En annan sak är: folk kommer åka till landställen där det finns betydligt mer snö än i innerstan. Detta kommer innebära en enorm halkrisk. "Men vadå?" tänker ni. "Klart man får ha dispans om man ska åka iväg" Hur fan ska någon bevisa att man faktiskt ska iväg. De kommer aldrig kunna haffa någon.

Hela miljögrejen börjar bli sjuk.

"Det är bättre att folk kör ihjäl sig snabbt och smärtfritt än att vi långsamt förstör miljön och hotar hela världens framtid,
med dubbdäck"

1 kommentar:

Moa sa...

Det e ju typ asgulligt att Södermalm har en lokaltidning ju xD