tisdag 24 augusti 2010

SD

Inför valet verkar de flesta tro att det värsta som kan hända är att SD tar sig in i riksdagen. Det stämmer inte, det värsta som kan hända är att deras politik kommer in i riksdagen, och att folk lyssnar på den. Eller ah, att deras politik används. För min del kan de kan gärna sitta där och hålla käften om de vill.
Det är konstigt det där, vi har alltid fått lära oss att man ska vara solidarisk som människa och så helt plötsligt ska man byta om likt Michael Jackson och bli en Solid arisk.

Känns lite konstigt.

3 kommentarer:

theo sa...

men om de kommer in i riksdagen så kommer också de också använda sin politik för att påverka Sverige. Om det blir mycket jämt mellan blocken (vilket det ser ut att bli) så kommer SD som sitter i riksdagen att bli "vågparti" alltså att de i slutändan bestämmer om förslagen går igenom. Alltså, jag vill fortfarande inte ha SD i riksdagen eftersom att de inte kommer att sitta där som gossänglar och sniffa på blommorna :P

Nikko sa...

theo...
du är aldeles för allvarlig hela tiden.
Klart som fan inte SD ska in i riksdagen.

theo sa...

rätt ska va' rätt :)
men vad fan har hänt med alla kommentarer?!! jag brukar få typ tusen pers som klagar på mina inlägg.. . är det någon som fortfarande läser obloggen?