söndag 6 december 2009

Vandrande IDIOT!


Asså shit. Nu var det en snubbe som vandrade 700 kilometer mellan Stockholm och Göteborg. Varför? För att protestera mot den politiska situationen i Iran. Är det bara jag som tänker...... IDIOT! Ingen SÅG DIG! INGEN! Asså jag orkar inte såna här jävla Forrest Gump wannabes. Han har alltså gått 700 kilometer med ett stort plakat från Göteborg till Stockholm för att visa att något inte stämmer i.... Iran.
Asså okej, om det hade varit en protest mot att åka bil för att visa att man faktiskt KAN gå istället så hade det varit lite mindre efterblivet.(misstolka inte, fortfarande efterblivet) Men nu. Det är EXAKT samma sak som med röda tröjor för att visa stöd för munkarna i Burma. Det var inte en munkjävel som la märke till det, de får lixom inte ha någon kontakt med världen utanför Burma.
Samma sak nu, hur många politiker från Iran läser en liten notis i Stockholm City? Ingen. Om nu någon skulle råka göra det så skulle de för det första inte fatta språket och om de nu gjorde det så skulle de INTE BRY SIG! Jag menar, de bryr sig inte om riktiga demonstrationer som hålls lite då och då, Varför skulle de då bry sig om en idiotisk svensk blomsterhandlare som var ute och gick i typ 2 dar? LÄGG NER! Gör nåt riktigt någon jävla gång!
Antingen tycker jag att vi Svenskar slutar låtsas att vi bryr oss om saker vi faktiskt skiter i. Eller så börjar vi bry oss om saker på riktigt och så gör nåt åt dem!

Har du funderat på att vandra ensam med ett plakat? Stanna då förfan hemma istället och glo på Gossip Girl för det hjälper fan fler människor än att du går omkring och är en trafikfara på vägarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Små bloggar som din exempelvis uppmärksammar det. Så du kan väll inte påstå att ingen bryr sig? All publicitet är bra publicitet, är det inte så man säger?

Nikko sa...

Om det här räknas som publicitet går jorden under om 3......2........1....

Jontebarr sa...

haha så jävla sant D: sjukfan det där...bra blogg förövrigt (Y)